Mullat saatiin levitettyä, vaikka kyllä siinäkin hommaa riitti. Appiukkolla onneksi sattui olemaan puutarha jyrsin jolla multaa saatiin möyhittyä. Mullan levityksestä ei ihme kyllä sattunut olemaan yhtää kuvia, mutta siirrytään siis seuraavaan projektiimme. Nurmikko alkoi vihertää todella nopesti ja sitä pääsi syksyllä jo muutaman kerran leikkaamaankin. Syksylle jäi vielä yksi homma. Teimme lakan betonin antiikki muurikivistä istutusaltaan pihaamme. Ensimmäisenä kaivettiin valokaapeli istutus altaan alle, koska altaaseen oli tarkoitus laittaa myös valo.

Toinen valo tulee takana olevaan istutusryhmään. Siinä on japaninhappomarjaa ja magnolian vaahtera. Tällänurkalla oli siis aikaisemmin se multakasa. Tilaa tuli hurjasti lisää kun multakasa katosi ja piha ei tunnukkaan enää niin pieneltä.

Sitten se istutus allas. Kivet on vain ladottu päällekkäin. Niitä ei siis ole kiinnitetty toisiinsa millään. Valokin on jo paikallaan, samoin kun takana olevassa istutusryhmässä. Kuvassa uutta on myös mieheni rakentama hiekkalaatikko. Se rakennettiin terassin ylijäämälaudoista. Sitten uutta kuvassa on vielä naapurien virittämä verkkoaita. Heillä oli karkaamiseen taipuvainen pikku koira ja siksi tuo verkkoaita. Meille se sopi paremmin kuin hyvin, koskapa meillä on karkailuun taipuvainen pikkumies. Altaan sisäpuolelle laitoin suodatinkangasta kiviä vasten ja sitten vaan uutta multaa allas täyteen ja istuttelemaan.