Pidän todella paljon havukasveista ja ikivihreistä ja niitä pihaltamme löytyykin jo melko paljon ja lisää varmaan on tulossa. Pihalla oli valmiiksi jo todella upea ja iso kataja ja sen ympärille olen kerännyt sitten muitakin havuja. Alla olevassa kuvassa näkyy oikealla vähän siitä isosta katajasta. Takana vasemmalla on pilarikataja ja sen vieressä oikealla timanttituija. Välissä on kaksi sinilaakakatajaa ja niiden edessä kaksi alppiruusua. Edessä on rivi tuiviota.

Samoja kasveja löytyy vielä etukuistin molemmilta puolilta. Alla kuva kuistin vasemmalta puolelta. Siinä ensimmäisenä kolme alppiruusua ja sitten riveissä pallotuijaa ja tuiviota.

Tässä kuvassa etukuistin oikealla puolella olevat pallotuijat ja tuiviot. Tämä kuva on otettu heti istutuksen jälkeen, joten aika pieniä ovat vielä.

Tässä kuvassa näkyy koivun juurelle päässeet pallotuija ja tuivio.

Istutus altaassa on myös useita havukasveja. Taustalla näkyy pilarikataja. Oikessa reunassa on kääpiövuorimänty ja toinen samanlainen on vaaleanpunaisten tulppaanien vasemmalla puolella. (Näkyy kuvassa todella huonosti) Ihan oikeassa etureunassa on vielä kaksi laakakatajaa.

Nämä timattituijat oli tarkoitus laittaa ryhmäksi talon länsi päätyyn, mutta olivat niin surkean pieniä, että laitoin ne nyt tähän penkkiin vielä vähän kasvamaan. Ostin kolme isompaa timanttituijaa, jotka sitten istutin ryhmäksi. Niistä ei vielä ole kuvaa ja tällähetkellä ovat kyllä ihan lumen peittämiä.